Za razliku od seniorske ekipe, koja je osvojila veliki bod protiv Crvene zvezde, mlađe selekcije Javor Matisa nisu imale uspešan vikend.

Omladinci su prekinuli pobedničku seriju i izgubili korak za liderima, Radničkim i Mačvom. I pored minimalnog vođstva, Javor je u Valjevu dozvolio domaćinu da dođe do preokreta ostvari pobedu rezultatom 3:1.

Kadeti su takođe poraženi, u Požarevcu. Mladi Radnik slavio je minimalnim rezultatom i probio se na 12. mesto prvenstvene tabele. Javor Matis ostao je sada sedam bodova daleko od grupe ekipa koja ima 26 poena, uz dva boda prednosti u odnosu na timove koji su sakupili po 17 bodova.

Pioniri su bili više nego uspešni ovog vikenda. Slavili su veoma ubedljivo, protiv Čačka 94, rezultatom 7:1. Na ovaj način, naši momci došli su do 55. postugnutog pogotka u sezoni, čime su 4. na listi ekipa sa najviše postignutih golova. Na tabeli, pioniri su se učvrstili u gornjem delu tabele, a do zimske pauze postoji šansa za dodatni napredak.

Petlići su poraženi od trećeplasiranog Aresa, minimalnim rezultatom. Sada u 8 utakmica imaju po 4 pobede i poraza, dovoljno za 7. mesto na tabeli.