Mlađe selekcije Javor Matisa imale su uspešan vikend. Jedini poraz zabeležili su petlići, dok su preostale ekipe ostvarile pobede.

Petlići su u Ivanjici poraženi od Slobode iz Čačka, rezultatom 2:1, iako je Milovanović doveo naše dečake u vođstvo. Bio je ovo treći poraz petlića u prvenstvu, a ostvarili su i isti broj pobeda. Sloboda je došla do četvrtog trijumfa i sada ima 4 boda više od Javor Matisa.

Pioniri su bili veoma ubedljivi. U utakmici protiv čačanske Slobode postigli su čak šest pogodaka. Mrežu Čačana pogađali su Stojković (2 puta), Radonjić, Kokotović, Aleksić i Vasilijević.

Kadeti su pobedili Šumadiju iz Kragujevca i na taj način došli do 16. boda u sezoni, koji ih približava gornjem delu tabele. Strelci su bili Vasiljević i Luković.

Omladinci su u izuzetno teškoj utakmici ostvarili minimalan trijumf protiv Šumadije, a jedini strelac bio je Jelić. Ovom pobedom naši momci učvrstili su se na trećem mestu na tabeli, sa 29 bodova, odnosno 5 manje od vodećih timova, Mačve i Radničkog. Mačva je poražena u Loznici, tako da je trenutno na istom broju bodova sa Kragujevčanima.