Pred šefom struke Aleksandrom Janjićem i njegovim igračima je novi izazov zvani Vojvodina, ekipa koja je loše krenula u prvenstvu ali je dobrim igrama u Evropi došla do dvomeča sa Sampdorijom.

Ekipa se priprema na uobičajen način, nema pritiska, breme favorita je na domaćinu a Ivanjičani kao svoju šansu vide u umoru Novosađana iznuđenom ne samo borbom na terenu već i stalnim putovanjima.

Nemamo nikavo psihološko opterećenje, dobro smo otvorili sezonu, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru predstavu u Novom Sadu, znamo kakav nas izazov čeka. Vojvodina sa svojom mladom ekipom ne igra sjajno u prvenstvu jer malo im više odvlači pažnju igranje u Evropi, kada se budu stabilizovali njihovo mestu je među prve tri ekipe. Pokušaćemo da budemo što spremniji u nedelju uveče i damo svoj maksimum. – istakao je trener belih, Aleksandar Janjić.

Marko Docić jedan od najstandardnijih igrača u redovima Javor Matisa postigao je i svoj prvi gol u ovoj sezoni. Savladao je golmana Spartaka sa bele tačke donevši sigurnu prednost svojoj ekipi. Docić najavljuje otvorenu igru svoje ekipe, bez bele zastave i nada se dobrom rezultatu u Novom Sadu.

Zbog obaveza Vojvodine u kvalifikacija za Ligu Evrope utakmica trećeg kola Super lige igra se u nedelju na stadionu Karađorđe sa početkom u 20 sati.