Javor Matis – Brodarac 1-1 (0-1)

Strelci:44’Latinović(Brodarac), 61’Tomanović(Javor Matis)

Javor Matis Ivanjica: Glintić, Ristovski, Ilić, Kolaković, Derek, Tomanović, Stojaković, Maričić, Asare, Obradović , Dišić. Igrali su  još: Vulić, Eliomar, Sević, Koković.

Brodarac Beograd: Mihajlović, Jovanović, Došen, Lončarević, Radmanović, Drndarević, Lazić, Latinović, Vasović, Buišić, Purić. Igrali su još:  Radmanović, Plančić, Bujaš, Vuković, Brkić, Zjaca, Žunić, Spasić, Stanmirović, Spajić.

Pred put u Ivanjicu, u poslednjem kontrolnom meču u Staroj Pazovi, šansu su dobile novajlije i igrači sa manjom minutažom. Nisu razočarali, naprotiv,  imali su potpunu terensku inicijativu, ali im realizacija nije bila naklonjena.

U prvom delu Ivanjičani su imali inicijativu, češće napadali ali bez prilike da ozbiljnije ugroze gol Mihajlovića. Igrači Brodarca su vrebali iz kontre i uspeli u 44. minutu da postignu pogodak. Nakon oštro upućene lopte Purića uspeli su da iznude korner, najboje se snašao  Vuk Latinović i udarcem glavom matirao Glintića.

U nastavku igralo se ispred gola ekipe Brodarca koja se očajnički branila i kapitulirala u 61. minutu, na nabačenu loptu iz kornera najviše je skočio Saša Tomanović i glavom je smestio u mrežu.

Igrači Javor Matisa vraćaju se u Ivanjicu gde će do kraja pripremnog perioda odigrati još dve kontrolne utakmice.

10-2-2017 Mladost – Javor Matis (B tim)