U još jednoj utakmici protiv prošlogodišnjeg superlgaša, Javor Matis osvojio je bod na Zlatiboru. Komšijski derbi završen je bez golova, iako ih je moglo biti, a naš tim ima za čim da žali.

U prvih 45 minuta znatno konkretniji bio je Javor. Veliku šansu propustio je Odita, da bi se potom u dobrim situacijama našli Tanko i Luković, ali nijedan od njih trojice nije bio precizan. Domaći su zapretili u samom finišu prvog dela igre, ali nije bilo opasnosti po Babića.

Drugi deo igre nije bio naročito sadržajan, ali su domaći bili konkretniji nego u prvih 45 minuta. Morao je Babić jednom da interveniše, dok je na drugoj strani zapretio Maričić. Zlatibor je imao još dve prilike, ali domaći fudbaleri nisu uspeli da zatresu mrežu rivala.

Utakmica je završena rezultatom sa početka utakmice – 0:0, čime je Javor produžio seriju utakmica bez poraza na četiri.

U narednom kolu u Ivanjicu dolazi Timok, a potom Javor gostuje IMT-u u Beogradu.

9. kolo Prve lige Srbije

ZLATIBOR – JAVOR MATIS 0:0

Stadion: Švajcarija

Sudija: Pavle Ilić
Žuti kartoni: Rmuš, Janjušević (Zlatibor), Nikolić, Maričić (Javor Matis)

ZLATIBOR: Savić, Janjušević, Bašić, Krkotić, Ivković, Ilić (od 77′ Dašić), Cvetić, Marković (od 62′ Vrbić), Čumić (od 62′ Radoman), Rmuš, Denić (od 27′ Radosavljević)

JAVOR MATIS: Banić, Nikolić, Jevremović (od 90′ Ivelja), Petrović, Momčilović, Lakić Pešić, Zvekanov (od 71′ Maričić), Balabanović, Luković (od 78′ Dimitrijević), Tanko (od 71′ Tričković), Odita (od 90′ Ivelja)