U odnosu na finiš prethodne sezone, članovi Javora nisu više Boris Kopitović, Nemanja Miletić, Dino Dolmagić, Luka Gojković, Radivoj Bosić, Stefan Marjanović, Luka Petrović, Trivante Stjuart i Marko Šarić.

Kapiten, Nemanja Miletić, otišao je iz kluba, u kojem je, tokom dva mandata, odigrao 136 utakmica. Karijeru nastavlja u Novom Pazaru.

Dino Dolmagić takođe je u dva navrata nosio dres Javora. Odigrao je 113 mečeva, uz 8 postignutih i 17 nameštenih golova.

Luka Gojković karijeru nastavlja u rumunskom velikanu, Rapidu. Momak koji je tokom dve sezone prirastao za srce navijačima Javora, nastupio je u dresu Ivanjičana čak 74 puta, uz 9 pogodaka i 11 asistencija.

Radivoj Bosić stigao je u Ivanjicu pre 18 meseci i za to vreme zabeležio 51 nastup, uz 7 postignutih golova. Karijeru nastavlja u niškom Radničkom, gde će nastaviti saradnju sa Trivanteom Stjuartom, koji je nastupio za Javor 19 puta i postigao 3 gola.

Marko Šarić vraća se u nekadašnji klub, Napredak, nakon 17 utakmica i 1 postignutog gola za Ivanjičane.

Boris Kopitović napušta klub nakon 44 odigrana meča, dok je Stefan Marjanović ovog proleća odigrao 15 utakmica. Luka Petrović sakupio je 6 nastupa za Javor.