Javor Matis – Čukarički 0-0 (0-0)

Stadion Javora – gledalaca 2000

Sudija Srđan Obradović

Žuti kartoni: Docić, Gafurov,Čečarić (Javor Matis), Boljević, Addy, Mandić (Čukarički)

SL11k-javcuk00-2FK Javor Matis Ivanjica: Đogatović, Gajić, Miletić, Crnomarković, Milović, Đokić, Ajuru(90’Švonja), Docić, Gafurov(76’Čečarić), Eliomar Silva(87’Josović), Dražić

FK Čukarički Beograd: Stevanović, Stojković, Boljević, Ostojić, Addy(66’Ranđelović), Srnić, Janković, Mandić(70’Matić), Pavlović, Bojić, Tiago(85’Jovanović)

SL11k-javcuk00-1

SL11k-javcuk00-3

Vlada Milojević

Mi smo dosli sa ciljem da probamo da napravimo nesto više i osvojimo bodove. Znali smo da igramo protiv protivnika koji ima dobar i razradjen sistem igre, disciplinovani su, jako opasni u tanziciji i u prekidima, jednom rečju znaju sta hoce u svakom trenutku. Mi smo pokusali da neutrališemo to njihovo oružje i da pokušamo da ih ugrozimo tamo gde su najslabiji. U jednom trenutku Javor je bio bliži pobedi, u drugom,  mi smo bili bolji. U svakom slučaju to je što je, idemo dalje. Ponavljam, jako je teško uzeti bodove u Ivanjici jer Javor ima fantasticnu ekipu. Sve u svemu moram biti zadovoljani.

SL11k-javcuk00-5

Aleksandar Janjić

Obe ekipe su ušle u meč sa velikim respektom  pa je prvih 45 minta proteklo tako. Bilo je pokušaja, u jednom trenutku smo mi bili blizu toga da rešimo neke svoje šanse, s druge strane Čukarički je u poslednjih petnaest minuta prvog poluvremena, držao konce igre u svojim rukama. Rekao bih da je prvo poluvreme bilo na klackalici. U nastavku se igralo dosta otvorenije, pokušali smo da uradimo sve što smo mogli, momci su dali maksimum. Bez obzira što je zavreša bez golova, utakmica je bila kvalitetna, dinamična, publika je imala šta da vidi, žalimo samo što nismo uspeli da postignemo gol. Treba  biti zadovoljan i ovakvim ishodom,  jer smo igrali sa jednom moćnom i dobro vodjenom ekipom Čukaričkog.

SL11k-javcuk00-4