Ivanjička fudbalska ekspedicija predvodjena kapitenom Milovanom Milovićem krenula je put Ohrida. U kompletnom sastavu sa aktuelnim pojačanjima Javor Matis otputovao je na finalni deo priprema u Makedoniju gde će ostati dve nedelje. Šef stručnog štaba Javor Matisa, Mladen Dodić, veoma je zadovoljan učinkom ekipe tokom priprema u Stanišićima.

dodocknezevicUspeli smo da ostvarimo zacrtane ciljeve u toku prvog dela priprema u etno selu Stanišić. Imali smo odlične uslove, odigrali dve kontrolne utakmice, igrači se vratili u Ivanjicu zdravi, bez povreda i to nam je najbitnije. Gotovo devedeset odsto tima završilo je taj deo priprema u Bjeljini, što je temelj za nastavak koji nas očekuju u Ohridu gde ćemo odigrati još pet prijateljskih utakmica. Svi igrači će dobiti šansu da podignu formu i iskažu se tokom kontolnih mečeva. Nije kurtoazija kada kažem da nam ne treba 11 startera već nam treba grupa od šesnaest-osamaest igrača koja u svakom trenutku mora da odgovori izazovima i ambicijama kluba, i to ćemo imati.-kaže Dodić.

Šefa stručnog štaba Ivanjičana najviše raduje činjenica da je ekipa od prošle godine ostala na okupu.

za-ohridOsvežili smo tim sa nekoliko mladih i perspektivnih igrača koji će učiti uz ove starije . Kad kažem da smo zadovoljni jer smo zadržali tim, prevashodno mislim na Eliomara Silvu koji je potpisao ugovor sa Javor Matisom i Stefana Dražića koji je i pored dobre ponude Vojvodine odlučio da produži ugovor i ostane sa nama do leta kada će, verovatno, ukoliko pruži dobre partije moći da napraviti transfer u neki inostrani klub. Atmosfera na treninzima je odlična i to me raduje.U pobedničkom duhu nastavljamo drugi deo priprema-kaže Dodić.

Milovic-voziU Ohrid su otputovala 23 igrača i 3 golmana. Kapiten Milovan Milović predvodi fudbalsku ekspediciju.

Sjajna je atmosfera, novi igrači su se uklopili odlično, pripreme teku prema ranijem planu tako da je na nama samo da ostvarimo zacrtan cilj, plasman u plej of i ako je moguće da podignemo pehar u Kup-u. Ka tome težimo, videćemo šta će biti.-raspoložen je Milović.