Pobede omladinaca, kadeta i petlića, pioniri matirani na samom kraju

Mlađe selekcije Javor Matisa imale su relativno uspešan vikend.

Petlići su u lokalnom derbiju gostovali ekipi Mladosti i ubedljivo slavili. Naši dečaci pobedili su rezultatom 3:1, a strelci su bili Kolarević, Danilović i Milovanović.

Sledeću utakmicu Javor Matis igra protiv Takova na svom terenu.

Pioniri jedini nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat. I pored prednosti i dobre situacije tokom većeg dela utakmice, Gaučosi su u poslednjim minutima uspeli da slave. Radonjić i Kokotović postigli su golovi koji nisu bili dovoljni za trijumf ili makar remi.

Pioniri sada dele 11. mesto sa ekipom Čačak 94, sa 9 bodova. Sledeći protivnik je ekipa Kindera.

Kadeti su, iako oslabljeni izostankom nekoliko bitnih fudbalera, slavili izuzetno ubedljiv trijumf. Ono što su ispustili u prethodnih nekoliko utakmica, vratilo im se protiv užičke Slobode. Savić, Vukašinović i Vasiljević, dva puta, doneli su pobedu Javor Matisu od 4:0.

Kadeti su prilično napredovali na tabeli i stigli do 6. pozicije na tabeli. U sledećem kolu gostuju ekipi Borca, koja u 8 utakmica ima svih 8 pobeda.

omladinci su bili uspešni. U još jednom derbiju zapadnog dela Srbije, kao i kadeti, odmerili su snage sa Slobodom. Jedini – ali vredan pobede – pogodak za Javor Matis postigao je Ajdačić.

Javor zauzima treću poziciju, sa 20 bodova, iza nezaustavljivih ekipa Mačve i kragujevačkog Radničkog. U narednoj rundi protivnik je, kao i u slučaju kadeta, Borac.