Održana izborna sednica Skupštine FK Javor Matis

U četvrtak, 11. juna 2020. godine, u Plavoj sali Doma kulture, održana je izborna sednice Skupštine FK Javor Matis, za mandatni period 2020-2024. Od ukupno 60 delegata, prisutno je bilo 44. Sednicom je predsedavao aktuelni predsednik kluba, Dragomir Lazović.

Najvažnija odluka svakako je novi mandat za dosadašnjeg predsednika kluba. Dragomir Lazović će odlukom većine članova Skupštine tu funkciju obavljati i u naredne četiri godine.

Predsednik kluba posebno je istakao ulaganja u prethodnom periodu, pri čemu je apostrofirao zamenu travnate podloge, sistem navodnjavanja, kao  i investicije u semafor i zid na istočnoj tribini. U obraćanju članovima Skupštine govorio je i o periodu od proteklih 20-ak godina, dobrim rezultatima i ugledu koji je Javor Matis stekao u fudbalskom svetu, ali i o poteškoćama koje u savremeno doba prate jedan fudbalski klub iz male sredine kakva je Ivanjica.

Podsetio je da je Javor od formiranja Super lige Srbije na 7. poziciji u zemlji po broju utakmica, što je dokaz kontinuiteta i kvalitetnog rada.