Javor Matis – Spartak 0-0

Pripreme Ohrid

Javor Matis Ivanjica: Đogatović, Gajić, Milović, Crnomarković, Miletić, Ađuro, Docić, Đokić, Ilić, Gafurov i Dražić. Drugo poluvreme: Glintić, Bjelanović, Amanović, Kolaković, Švonja, Živković, Fereira, Zečević, Ratković, Mićanović i Dimitrić.

Spartak Subotica: Janošević, Antonić, Jocić, Kovačević, Milošević, Šljivić, Jondić, Torbica, Ilić, Ivanović, Milić. Igrali su još: Mrkela, Fedin, Makarić, Jokić, Zlatković i Calasan.

ohrid16javorspartak3Ivanjičani su odigrali prvu kontrolnu utakmicu u Ohridu gde su odmerili snage sa ekipom Spartaka iz Subotice. Nije bilo golova iako je sam tok ovog prijateljskog meča od starta ličio na prvenstvenu utakmicu prepunu dinamike . Igralo se čvrsto i borbeno uglavnom izmedju dva šesnaesterca bez izglednih prilika. Publika je mogla da vidi nekoliko dobrih udaraca na gol, sa distance, nedovoljno preciznih da zatresu mreže.

ohrid16javorspartak2Kako je najavio pred sam put u Makedoniju, trener Mladen Dodić na teren je izveo kombinovane sastave pa je na poluvremenu ušla potpuno nova postava. U 75. minutu ove prijateljske utakmice,mlada nada Ivanjičana Mladen Mićanovic odlično je šutirao, ali pored stative. Gosti su uzvratili pet minuta kasnije , nakon kornera otvorila im se dobra prilika za pogodak ipak je Glintić odlično intervenisao i sprečio da lopta završi u mreži.

Ivanjičane do kraja priprema u Ohridu očekuju još četiri kontrolna meča kroz koje će svi fudbaleri sa spiska šefa struke Mladena Dodića, dobiti šansu da se dokažu.

SavicLisaninOhrid16

Pripreme ivanjičkog prvoligaša budnim okom prate sportski direktor ‘’Javor Matisa’’ Nikola Lišanin i tehnički direktor Tomislav Savić.