Veliki komšijski derbi biće odigran u subotu u 19 časova u Ivanjici kada će fudbaleri Javor Matisa dočekati ekipu Novog Pazara. Očekuje se dobra posećenost obzrom da je reč o dva velika rivala. Ivanjičani nakon remija u Surdulici žele da obraduju domaću publiku ali su svesni da im predstoji  teška utakmica sa veoma nezgodnim i dobrim protivnikom.

Jordan Jovanović jedan je od novajlija u timu Javor Matisa. Takodje je optimistički raspoložen pred subotnji meč ali smatra da se bodovu mogu uzeti  samo maksimalnim zalaganjem i kolektivnom igrom.

-Igramo pred svojim navijačima i moramo ići na pobedu, naša želja je da uzmemo sva tri boda u ovoj premijeri na domaćem terenu. Na ruku nam ide i činjenica su se oporavili povredjeni igrači, bolja je konkurencija za prvih jedanaest, tako da tim koji šef bude izveo na teren sigurno će učiniti sve  da osvoji željene bodove. Neće biti lako, ekipa Novog Pazara ima dobar tim, medjutim mi iznad svega želimo da obradujemo ivanjičku publiku i nadam se da će to biti dodatni vetar u ledja za pru pobedu ove sezone.-