Luka Luković produžio ugovor sa Javorom!

Jedan od najuticajnijih fudbalera na igru Javor Matisa, Luka Luković, potpisao je novi, dvoipogodišnji ugovor sa klubom.

Nakon dolaska Nigerijca Oduenija i Senegalca Dijate, Javor je praktično u svojim redovima pronašao treće veliko pojačanje za prolećni deo sezone, pošto je Luković, i pored velikog broja ponuda nakon isteka ugovora, odlučio da ostane u Ivanjici i sa Javorom pokuša da izbori plasman u Linglong Super ligu Srbije.

Luković je u prvom delu sezone na 16 utakmica postigao 5 golova i imao 6 asistencija, a ukupno je u dresu ivanjičkog kluba zabeležio 62 nastupa, uz 23 postignuta pogotka i 9 uspešnih dodavanja sagračima. Javor je klub za koji je u karijeri nekadašnji učenik Zvezdine škole fudbala, te igrač Vojvodine, Čukaričkog, Bačke, Muskrona i Bjel-Bjena, odigrao najviše utakmica, a učinak će imati prilike da popravi i u naredne dve i po godine.

Što se odlazaka tiče, sporazumno su raskinuti ugovori sa Jovićem, Balabanovićem i Tričkovićem.

Dosadašnji potezi u prelaznom roku pokazuju jasnu nameru čelnika kluba da Javor već u junu proslavi povratak u superligaško društvo, a u prilog tome ide i činjenica da su u toku završni pregovori sa dva zvučna pojačanja, o kojima će više reči biti po zvaničnoj finalizaciji pregovora.