Ratković i Milošević novi fudbaleri Javora

Javor Matis započeo je pripreme za drugi deo sezone, a na spisku fudbalera za prolećni deo šampionata našla su se četiri nova imena. Novi fudbaleri kluba su Stefan Milošević, Milan Ilić, Luka Ratković i povratnik, Nemanja Miletić.

Milošević je godinama nosio dres Spartaka, čiji je i kapiten bio, a u jednom periodu karijere nastupao je i za Crvenu zvezdu. Pojačaće konkurenciju na poziciji levog beka. Jedan od najznačajnijih momenata u njegovoj karijeri svakako je nastup na Mundijalitu na Novom Zelandu, na kojem je Srbija postala šampion sveta. Rođen je 1995. godine.

Ratković dolazi nakon perioda provedenog u Novom Pazaru, pre kojeg je nastupao i za dva kiparska kluba, nosio dres crnogorske Mladosti, Rada, Bačke, Dinama iz Vranja i Čukaričkog. Ima 25 godina.

Milan Ilić je pažnju skrenuo igrama u dresu Loznice, te je i on zadužio dres Crvene zvezde, da bi nakon perioda provedenog u Grafičaru došao u Ivanjicu.

Miletić je dobro poznato lice među Ivanjičanima i momak koji je sa Javorom igrao finale Kupa, 2016. godine. Obukao je potom i dres reprezentacije, dugo igrao i u Partizanu, a internacionalno iskustvo sticao u Rusiji i Poljskoj.