U direktnom duelu protiv Inđije kroz pobedu Javor Matis može da sačuva sigurnu drugu poziciju. Ova dva rivala su pre osam dana podelili bodove u Inđiji, ali će ova utakmica biti totalno drugačija. Neće biti nimalo lako, jer pritisak raste iz utakmice u utakmicu, ali to i jeste draž takmičenja. Ko se pre navikne na tako nešto može računati da je završio pola posla.

Milovan Milović je jasan u svojim izjavama i smatra da njegova ekipa ima dovoljan kvalitet da ostvari zacrtani plan.

Nemanja Piščević je stigao u Ivanjicu kao veliko pojačenje i utakmica protiv Inđije će mu biti prilika da to još jednom dokaže. U svim dosadašnjim utakmicama ovaj vezni igrač je pokazao da ima kvalitet i da mnogo znači ekipi. Svestan je kao i ostatak ekipe da sve staje u par utakmica i da se mora dati maksimum.

Tufegdžić i Milović nemaju kadrovskih problema, za razliku od prethodnog meča kada nisu mogli da računaju na Piščevića i Cuckića i to može da raduje sve navijače koji bi trebali da dođeu u što većem broju, kako bi pomogli svojoj ekipi u nameri da ostavri veoma važnu pobedu. Utaikmica se igra u sredu sa početkom u 18 sati.