Posle pobede nad Voždovcem Javor Matis je zadržao drugo mesto na tabeli i tako pokazao da rezultati u prvih devet kola nisu slučajnost. Sistem igre koji je postavio Aleksandar Janjić poštuje se do kraja i rezultat svega je šest pobeda, od čega su tri ostvarene na gostujućim terenima. U subotu na stadionu u Ivanjici gostuje Čukarički, ekipa koja već dve godine za redom igra kvalifikacije za evropska takmičenja i koja se svojom organizacijom u klubu veoma brzo primakla vodećoj trojci srpskog fudbala.

Jovan Đokić je jedan od nosioca igre Javor Matisa i sa Docićem, Gafurovim i Stojakovićem drži sredinu terena. Kaže da pred meč sa Čukaričkim nema pritiska i da ne vidi razlog za tako nešto, jer sve funkcioniše kako treba. Bez obzira na ime protivnika ekipa igra isto, bez kalkulacija uvek na pobedu.

Termin za odigravanje ove utakmice je subota, 19 sati. U ekipi neće biti Stojakovića i Čečačrića ali se vraća Kolaković. Protivnik je dobra ekipa Čukaričkog pa je to razlog više da se dobro popune tribine stadiona kraj Moravice.

[wpdevart_youtube]XIkt1I20L7c[/wpdevart_youtube]