U taboru ivanjičana razmišlja se samo o utakmici sa Radnikom iz Surdulice. Javor Matis nije pobedio u ligi na domaćem terenu od avgusta meseca i svi veruju da je došlo vreme za kraj loše serije na stadionu kraj Moravice.

– Atipična nedelja nas očekuje. Tri utakmice za sedam dana i sve tri kući. Prva u nizu je sada i najvažnija, jer su nam u prvenstvu bodovi neophodni za ostvarivanje ambicija a to je plej of. Istu ambiciju imaju i Surduličani, oni imaju dobar sastav sa izrazito brzim napadačima. Svoj kvalitet su pokazali pre svega na doamćaem terenu i zaslužuju svojim igrama respekt. Međutim, mi nemamo izbora osim pobede koja dugo u prvenstvu nije izvojevana na domaćem terenu. Bez obtzira što nećemo moći da računamo na Gajića i Đokića, u tim se vraća Milović. Imamo nekih lakših povreda, pre svega zbog teških terena u predhodnom periodu, ali očekujem da svi ostali budu spremni za ovaj meč i da jednom pametnom, hrabrom i efikasnom igrom dođemo do tri boda.– izjavio je Mladen Dodić
Aleksandar Dimitrić, koji će verovatno debitovati u narednoj utakmici, ne krije ambicije i želje a to su bodovi.
Veoma važna utakmica. Sigurno da neće biti lako, oni su jedna kvalitetna ekipa koja hoće da se nadigrava. Mi se nadamo da ćemo stići do tri boda i željene pobede.