Trener fudbalera Javor Matisa Aleksandar Janjić prihvatio je ulogu favorita u utakmici protiv OFK Beograda u šestom kolu Superlige, ali poručio da ona nije uvek garancija uspeha. Iznenađujući lider Superlige sa velikim optimiznom dočekuje „romantičare“, nakon što je ostvario četiri pobede i jedan poraz u dosadašnjem toku prvenstva.

„U goste nam dolazi mlada i talentovana ekipa, pojačana sa par iskusnih igrača. Znamo šta je preživljavao OFK Beograd na početku sezone, ali reč je o sastavu čiji trenutni plasman na tabeli ne predstavlja pravu vrednost. Moramo da budemo disciplinovani i oprezni“, rekao je Janjić.

On kaže da je prednost Javor Matisato što igra na domaćem terenu, ali i da očekuje težak meč.

„Uvek idemo na pobedu. Od povrede se oporavio Brazilac Eliomar Silva, ali će duel propustiti Bojan Čečarić“, zaključio je šef struke Ivanjičana.

Prvotimac Ivanjičana Husnidin Gafurov dodao je da ne postoji razlog da ekipa ne nastavi sa dobrim igrama sa starta sezone.

„Izuzetno cenimo protivnika, ali, kao ni do sada, nećemo imati milosti u meču. Lepo je videti tabelu sa Javorom na čelu i želimo da tako ostane“, rekao je napadač iz Uzbekistana.

Utakmica između Javor Matisa i OFK-a biće odigrana u nedelju, 16. avgusta sa početkom u 17 časova na stadionu kraj Moravice.