Javor savladao i Mačvu, Odita jedini strelac

U trećem pripremnom duelu ovog leta, Javor Matis savladao je šabačku Mačvu, rezultatom 1:0 (1:0). Jedini pogodak postigao je povratnik u klub, Obiora Odita. Jedini pogodak viđen je u prvom delu utakmice, a ono što će sigurno obradovati stručni štab jeste činjenica da Javor ni u trećoj utakmici u nizu nije primio pogodak. Nakon utakmica u kojima su na golu stajali Babić i Velimirović, sada je mrežu čuvao Lazović, koji je takođe uspeo da završi utakmicu bez primljenog gola.

Milovan Milović je sa svojim saradnicima i ovoga puta odlučio da izvrši nekoliko promena u odnosu na prethodne duele, pa su u startnih 11 nastupili: Lazović, Dimitrijević, Jevremović, Momčilović, Pavišić, Nikolić, Maričić, Basarić, Eliomar, Tanko, Odita. Šansu su u drugom delu dobili i ostali fudbaleri.

Kao i protiv Zlatibora, i ovoga puta je Javor minimalnim rezultatom savladao ekipu protiv koje je prethodne sezone vojevao u Super ligi, a ove godine će se u Prvoj ligi Srbiji boriti da se vrati u društvo najboljih. Između ovih utakmica odigran je komšijski duel protiv užičke Slobode, u kojem je naša ekipa ubedljivo slavila – 6:0.