Javor gostuje Budućnosti u Dobanovcima

Javor Matis u narednom kolu Prve lige Srbije gostuje Budućnosti u Dobanovcima, a trener Milovan Milović izneo je očekivanja pred ovaj duel.

Osrnuo se ukratko na utakmicu protiv Mladosti, a potom i prokomentarisao narednog rivala.

„U prethodnom kolu izgubili smo utakmicu. Jednostavno, takav je bio dan. Možda smo po prvi put odigrali dobru utakmicu, ali nismo uspeli da napravimo rezultat, a on je u fudbalu najbitniji. Okrećemo se sledećoj utakmici i Budućnosti. To je teško gostovanje, neugodno, težak ambijent za igru. Poznajemo se dobro, igrali smo i ranije protiv njih i svesni smo šta možemo da očekujemo. Na krilima pobede su protiv Rada, postigli su na Banjici četiri gola, što nije lako i imaju ambicije da zabeleže dobar rezultat. Mi idemo tamo da pobedimo, imamo kvalitet i nećemo previše tugovati zbog prethodne utakmice. Ovo je nova šansa da osvojimo bodove i nadoknadimo ono što smo propustili u prethodnom kolu.

Kadrovska situacija je dobra.

Što se tiče igračkog kadra, uspeli smo malo da se oporavimo, s obzirom na to da najveći broj igrača nije prošao pripreme. Treba im vremena da se oporave, jer je teško igrati tri utakmice u sedam dana. To je trenutno mnogo za nas.“

Utakmica se igra u subotu i počinje u 15 časova.