Ivanjičani gostuju komšijama iz Gornjeg Milanovca u petak u 19 časova uz direktan prenos na TV Areni. Raspoloženi su i spremni da odmere snage sa ekipom Metalca, ne potcenjuju protivnika ali veruju da mogu do pozitivnog rezultata.Mlada i perspektivna ekipa Aleksandra Janjića već jedanaest kola drži drugu poziciju na tabeli što potvrđuje činjenicu da igraju dobar fudbal i da nije slučajnost što su u vrhu superligaškog takmičenja.

-Očekujemo pre svega jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu oba tima. Nadigravaćemo se jer i jedna i druga ekipa žele da osvoje sva tri boda, tako da će tu najviše profitirati publika. Moji momci su sveni, dobro znaju šta nam znači ova utakmica, koliko bi nam prijali bodovi koje se spremamo da osvojimo. Spremamo se kao i pred svaku drugu utakmicu, idemo protivniku koji nam je poznat još od prošle godine kada smo sa njima vodili lavovsku borbu za ulazak u viši rang takmičenja. U tom trenutku bili smo za nijansu uspešniji alli videćemo kako će stanje biti sada. Neće biti nepoznanica, iznenadjena, odlučivaće forma svih jedanaest igrača koji će tog trenutka istrčati na teren

Zanimljivo je istaći da u timu Javor Matisa  ima jedanaest igrača do 22 godine što je dobra smernica za budućnost. Zahvaljujući odličnoj organizaciji Ivanjičani uspevaju da igraju otvoreno, sa puno brzih pasova, ali i da ostanu ekipa koja je primila najmanje golova do sada. Nemanja Miletić veruje u ekipu iako je svestan težine meča u Milanovcu.

-Izuzetno tetška i naporna utakmica. Idemo ekipi Metalca koja je u zaletu, dobili su u gostima prethodno kolo. Pokušaćemo da nametnemo našu igru i ostvarimo ono što smo zacrtali. Svesni smo da to želi i domaćin tako da nas očekuje prava fudbalska borba za bodove. Spremni smo, u ekipi je uvek dobra atmosfera tako da nam ne treba poseban motiv za ovaj meč. Koliko se trudimo i kako igramo najbolje govori mesto na tabeli. Nismo zbog toga dobili krila, naprotiv, čvrsto stojimo sa obe noge na terenu i znamo da nam za svaki naredni emč treba još više snage i umeća kako bismo opravdali dosadašnji uspeh.

[wpdevart_youtube]VOH8ij3IZW8[/wpdevart_youtube]