Sloboda – Javor Matis 1-1 (1-0)

Strelci: 31’Simić(Sloboda), 54’Cuckić(Javor Matis)

Stadion u Krčagovu, gledalaca 350

Sudije:Vitić, Ljubojević, Savić

FK JAVOR MATIS Ivanjica: Jevrić, Đerić, Anđelković, Amanović, Josović, Cuckić, Piščević, Maričić, Dolmagić, Krnić i Marković.  (Igrali su još i Kuveljić, Cvetković i Milovanović.)

FK SLOBODA Užice: Cvijović, Jezdimirović Gavrić, Duliger, Vučković, Lazović, Petrović, Milenković, Peralović, Đurić i Simić. (Igarli su još i Đorđe Simić, Đorđe Lazović, Živković, Ilić, Molerović, Reljić i Filipović.)

Užička Sloboda i Javor Matis odmerili su snage pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Odigrali su jednu borbenu utakmicu, bez pobednika na dosta dobrom terenu u Krčagovu, gde su oba trenera još jednom mogli da sagledaju trenutno stanje svoje ekipe.

Sloboda je bila bolja tokom prvih 45 minuta i svoju bolju igru je krunisalo vođstvom kada je strelac bio Simić u 31. minutu, dok je Javor Matis bio bolji takmac tokom drugog poluvremena a gol za Ivanjičane je postigao Cuckić u 54. Mogao je Javor Matis do pobede u finišu utakmice kada su dobre prilike propustili Kuveljić i Dolmagić pa je na kraju ostalo 1:1.

Prvenstvo u Prvoj ligi Srbije kreće u sredu 27.ferbruara a Javor matis na svom terenu u 14 časova dočekuje tradicionalno neugodnog rivala čačanski Borac.