Javor Matis – Drina 1-0 (0-0)

Javor Matis uspešno je priveo kraju prvi deo priprema u etno selu Stanišić. Drugu kontrolnu utakmicu koju su odigrali sa Premijerligašem Bosne i Hercegovine, Drinom iz Zvornika rešili su u svoju korist, minimalnim rezultatom od 1-0. Gol za Ivanjičane postigao je Stefan Dražić.

Javor Matis je nastupao u kombinovanom sastavu : Glintić, Bjelanović, Kolaković, Amanović, Miletić, Vujović, Đokić, Docić, Živković, Ratković, Stojaković.

Drugo poluvreme: Đogatović, Gajić, Milović, Crnomarković, Josović, Mićanović, Švonja, Dimitrić, Filipe, Dražić.

Javor-stanisic-1Nakon današnjeg treninga ekspedicija Mladena Dodića krenuće put Ivanjice gde ostaju do 31. Januara a onda nastavljaju pripreme u Ohridu.

Zadovoljan sam kako smo radili prethodnih dana. Najvažnije ej da nemamo povredjenih, sve je teklo prema planu a momci su maksimalno motivisano i predano pristupali svakom treningu. Nkon povratka u Ivanjicu priključiće nam se Ađuro, Silva i Gafurov, što će nam puno značiti u nastavku priprema. Sledi odlazak na Ohrid gde ćemo trenirati ali i odigrati već dogovorene prijateljske utakmice.-rekao ej šef stručnog štaba Mladen Dodić.