Bez golova u generalnoj probi

U generalnoj probi, pred nastavak šampionata, Javor je remizirao protiv Metalca. Nakon 90 minuta borbe, nije bilo pogodaka.

Ivanjičani su imali više prilika, posebno u drugom delu susreta, a najbliži golu bili su Gojković i Leandro, ali su odbrana i golman Jordanov uspeli da sačuvaju mrežu Metalca. U prvom delu igre, Metalac je ozbiljno pripretio preko Abela, ali je Manojlović pokazao da je u dobroj formi pred start prolećnog dela šampionata. U tom periodu pokušao je i Petrović na drugoj strani, ali bez uspeha. Mogao je do pogotka i Bajere, dok je aplauze gledalaca izmamio pokušaj Gojkovića makazicama, ali nijedan udarac nije završio iza leđa dvojice golmana Metalca.

Javor prvenstvo nastavlja utakmicom protiv Partizana, naredne subote, dok će Milanovčani prvi meč u Prvoj ligi odigrati za tri nedelje.

JAVOR MATIS – METALAC 0:0

Ivanjica, pomoćni teren Javora

Sudije: Borisavljević, Ljujić, Martinović

JAVOR MATIS: Manojlović, Miletić, Milošević, Leandro, Obradović, Dukure, T. Petrović, Gojković, Tanko, Bosić, Gigić
Igrali su još: Dolmagić, Selenić, Bajere, Ratković, Skoko, Eliomar, Marjanović, L. Petrović, Mićić. Trener: Radovan Ćurčić

METALAC: Jordanov, Mijailović, Bačkulja, Jovičić, Bulatović, Žakula, Maksimović, Mirić, Abel, Brajan, Arambašić.
Igrali su još: Barač, Tomović, Majstorović, Savić, Milošević, Nedeljković, Popović, Taip, Aleksić, Živanović. Trener: Vladimir Otašević