Remi za kraj

Dan pred povratak kući, Javor je odigrao treći i poslednji kontrolni duel na pripremama u Rovinju. Nakon pobede protiv Vidina i poraza od Domžala, Ivanjičani su zabeležili i jedan remi. Protiv slovenačke Rogaške bilo je 1:1 (0:0). Jedini pogodak za Javor postigao je Luka Gojković, u 52. minutu, dok je tri minuta kasnije rival izjednačio sa bele tačke, golom Mijića.

Ekipa Radovana Ćurčića mogla je i do pobede, ali svoje prilike nisu iskoristili Tanko, Bajere i Mićić. Kao i u prethodnim mečevima, šansu su dobili svi igrači, pa je stručni štab tokom proteklih deset dana mogao da stekne uvid u mogućnosti svih fudbalera.
Rezime urađenog na pripremama ekipa bi trebalo da prikaže u generalnoj probi, protiv Metalca, 3. februara, u Ivanjici.

JAVOR MATIS – ROGAŠKA 1:1 (0:0)

Strelci: 1:0 – Gojković u 52. minutu; 1:1 – Mijić (iz penala) u 55.
Sudija: Amel Dizdarević

JAVOR: Manojlović, Milošević, Miletić, Kopitović, Skoko, Marjanović, Gojković, T. Petrović, Bosić, Ratković, Tanko; Igrali su još: Raičević, Leandro, Mićić, L. Petrović, Ilić, Selenić, Dukure, Obradović, Dolmagić, Gigić, Eliomar, Bajere.

ROGAŠKA: Baždarić, Kambić, Lampret, Mihalič, Fils, Ruškovački, Korošec, Talison, Kurež, Gradišar, Mijić; Igrali su još: Vodišek, Pirtovšek, Mogilevec, Prenkpalaj, Majcenić, Kregar