13 Septembar bb, Ivanjica, SRBIJA
+38132664478
javor1912@gmail.com

Jordan Jovanović novi vezista Javor Matisa

Da Javor Matis akcenat stavlja na mlade perspektivne igrače govori i novo pojačanje kluba iz Ivanjice. Jordan Jovanović (23) potpisao je ugovor sa Ivanjičanima na tri godine. Reč je o igraču sredine terena koji je prethodno bio u BSK Borči a sjajnim partijama zapao je za oko sportskom menadžmentu Javor Matisa koji je brzo i uspešno završio pregovore za sportskim prijateljima iz Borče.

Ivanjica je sjajna za afirmaciju igrača, to sam imao priliku da vidim na konkretnim primerima, pa sam veoma zadovoljan što ću u narednom periodu moći da nadogrdim znanje u ozbiljnom klubu pod stručnim sportskim nadzorom.Neće biti lako jer su ciljevi kluba visoko zacrtani ali verujem u sebe i u kolektiv tako da sam siguran da nam predstoji veoma uspešna saradnja i dobri rezultati.-rekao je mladi Jovanović.

Jovanović bi u narednoj sezoni trebao u timu da zameni Marka Docića jednog od boljih pojedinaca u dresu Javor Matisa protekle tri godine. Docić  je u  u prelaznom roku potpisao za Čukarički pa će pred mladim vezistom koji stiže iz Borče biti veoma težak zadatak. Medjutim, ljudi u klubu veruju da će Jovanović odgovoriti svim zadacima koji budu pred njega postavljeni.