Vlazrimi – Javor Matis 0-4 (0-1)

Strelci: 30’Petković, 62’Amani, 87’Petković, 90’Kovačević

Stadin Sportskog centra “Ohrid“, gledalaca 50

Sudija: Fatmir Bafto

FK VLAZRIMI Kičevo: Neziri(Čadikovski), Sejdini(Dani), Ismaili(Nepiu), Balazi, Kalaba(Demiri), Zećiri, Aljiu(Sulejmani), Belsui, Zećiri(Sare), Ali, Adil(Dumi).

FK JAVOR MATIS Ivanjica: Šćekić, Dolmagić, Kolaković, Crnomarković, Ilić, Milanović, Kovačević, Amani, Cvetković(Maričić), Petković, Obadović(Krnić)

Prvu priliku za postizanje gola propustio je Obadović u 22 minutu, kada je sa 7-8 metara šutirao preko gola. Sledeću dobru priliku u 30 minutu ivanjičani koriste za postizanje pogodka. Nakon prodora Ilića i odličnog centar šuta iz neposredne blizine gol Vlazrimija pogađa Petković. Do poluvremena se igralo bez većih uzbuđena na koje se otišlo minimalnom prednošću Javor Matisa od 0-1.

U nastavku ivanjičani ponovo prete preko Petkovića koji je imao odličnu priliku u 60 minutu ali je loptu poslao preko gola. Već u sledećem napadu Ilić ponovo odlično centrira pravo na volej Amanija koji loptu zakucava u mrežu za novo vođstvo “belih“ u 62 minutu. Pokušavali su Kičevčani da se približe golu Javor Matisa ali bez uspeha.

Sam finiš utakmice pripao je ivanjičanima u kome su postognuta još dva gola. U 87 minutu Petković krade loptu odbranbenim igračima Vlazrimia, vara golmana Čadikovskog i postiže gol. Dok se čekao zvižduk sudije Baftoa, Kovačević je pogodio gol makedonaca za konačnih 0-4.