13 Septembar bb, Ivanjica, SRBIJA
+38132664478
javor1912@gmail.com

Crnomarković ponovu u dresu belih

Jedan od pouzdanijih štopera Super lige, Đordje Crnomarković, stigao je u Javor Matis. On je danas potpisao ugovor na 1,5 godina i ubrzo će se pridružiti saigračima koji drugi deo priprema sprovode u Ohridu.

Očekuje se da Crnomarković bude pun pogodak prelaznog roka s’obzirom da je ovaj talentovani fudbaler već branio boje Javora i to u najuspešnijoj sezoni za Ivanjičane, kada su stigli do finala KUP-a Srbije.

Rado sam se vratio u Ivanjici jer me za ovaj klub i grad vežu lepe uspomene. Siguran sam da ćemo u nastavku prvenstva uspeti da opravdamo ukazano poverenje i zajedničkim snagama se izborimo za ciljeve kluba.-rekao je Crnomarković.

Crnomarković je brzinom meteora izborio  mesto jednog od najkvalitenijih štopera na superligaškoj fudbalskoj sceni. Ključnu ulogu u građenju njegove karijere imao je upravo Javor Matis gde je dobrim igrama zapao za oko mnogim klubovima i van granica naše zemlje. Fudbalski se učio u srpskoligašu Beogradu sa Karaburme, kalio u Šumadiji iz Jagnjila, da bi ozbiljan igrač postao u Donjem Sremu. Sportski menadžeri Javora prepoznali su njegov talenat pa se ubrzo našao u Ivanjici odakle kreće njegov fudbalski uspeh. Potpisao je za Olimpiju iz Ljubljane a nakon toga postao prvotimac Čukaričkog. Na radost mnogobrojnih navijača Javor Matisa, Crnomarković je ponovo u Ivanjici.