13 Septembar bb, Ivanjica, SRBIJA
+38132664478
javor1912@gmail.com

Boda iz Šapca sa bele tačke u zadnjem minutu

Mačva – Javor Matis 1-1 (0-0)

Strelci: 87’Matić (Mačva), 90′(P)Cvetković (Javor Matis)

Stadion FK MAČVA Šabac, gledalaca 1500

Sudije: Aleksandar Vasić, D.Petrović, D.Savović, N.Simović

Žuti kartoni:  Gavrić, Adamović, Gemović, Hrubik, Ivić (Mačva), Marčić, Mitošević, Amanović (Javor Matis)

FK MAČVA Šabac: Filipović, Ivić, Matić, Milinković(68’Obrovac), Gavrić(77’Vladisavljević), Gjorgievski, Ristivojević, Adamović, Jeremić(56’Gemović), Hrubik, Lazarević

FK JAVOR MATIS Ivanjica: Đogatović, Karišik, Marčić, Eliomar Silva, Krnić, Kornelius, Terzić, Ivanovski(63’Obadović), Amanović(72’Ilić), Mitošević, Milanović(63’Cvetković).

Dragan Aničić – šef stručnog štaba FK Mačva

“Jako mi je teško sad da pričam posle ovakvog ishoda, jer stvarno nemam šta da zamerim, videli ste da su igrači izgarali na terenu I dali svoj maksimum u ovom trenutku. Bilo je igrača koji dugo nisu igrali I pokazali da I na njih može ozbiljno da se računa. Da li je u pitanju odsustvo sreće ili znanja u pojedinim trenucima ne znam, imamo dobijenu utakmicu I primimo gol u faktički poslednjoj sekundi. Ne znam čime smo zaslužili ovoliku količinu nesreće u jednoj utakmici, ali život ide dalje, moramo što pre da zaboravimo ovo. Sigurno je da peče I boli način na koji smo ostali bez dva boda, jer mislim da smo po svemu danas zaslužili da pobedimo”, rekao je Aničić na konferenciji za novinare.

Vlado Jagodić – šef stručnog štaba FK Javor Matis

“Mislim da je ovo bila dobra utakmica I da smo mi svoje prilike u prvom poluvremenu mogli bolje iskoristiti, jer ovde smo došli sa ambicijama. Poraz od 0:4 koji smo doživeli u Ivanjici u susretu sa Mačvom naravno da peče I zato je optimizam u našoj ekipi u proteklih sedam dana bio jasno izražen, kao i želja da prekinemo seriju loših rezultata iz prethodnih utakmica. Mačva je bila bolja I pritisla nas na sredini terena I tu nismo odgovorili kako treba. Zahvaljujući sjajnom Đogatoviću koji je pročitao Matića uspeli smo da odbranimo penal. Međutim nismo uspešno odgovorili pritisku u poslednja tri minuta I primili smo gol, kada je delovalo da je utakmica završena. Imali smo sreću što smo napravili korner u sudijskom vremenu I greškom Mačve došli do penala. Ja znam da je kolegi Draganu I Mačvi žao jer su imali tri boda na kontu, ali su I moji igrači možda zaslužili da im se ovako vrati”, navodi Jagodić.