13 Septembar bb, Ivanjica, SRBIJA
+38132664478
javor1912@gmail.com

Ispuštena pobeda u samo dva minuta

Borac – Javor Matis 2-1 (2-1)

Strelci:  44’Filipović, 45’Mateus (Borac), 38’Ivanovski (Javor Matis)

Gradski stadion Čačak, gledalaca 400

Sudije: Zoran Široki, D.Potočan, G.Beljin, S.Obradović

Žuti kartoni: Marković, Obradović (Borac), Karišik (Javor Matis)

FK BORAC Čačak: Bajić, Knežević(90’Savić), Čađenović, Obradović, Kostić, Propadalo(75’Delić), Dupovac, Zoćević, Marković, Mateus(79’Romanić), Filipović.

FK JAVOR MATIS Ivanjica: Đogatović, Ristovski, Karišik, Kovačević(46’Krnić), Kornelius, Kolaković, Ivanovski, Amanović(51’Sević), Mitošević, Milanović, Cvetković(77’Obadović).

”Stigli smo u Čačak sa dosta ambicija. Mogli smo da povedemo na samom početku, ali smo propustili dve prilike. Stižemo do prednosti, ali je olako ispuštamo za svega nekoliko minuta. Borac je nakon toga kontrolisao igru i ne preostaje mi ništa drugo nego da Čačanima čestitam na pobedi” – rekao je trener Javor Matisa Vlado Jagodić.

”Čestitam mojim igračima jer znam pod kolikim pritiskom su igrali. Nismo se predavali kada je rival poveo. Pokazali smo veliku psihološku stabilnost i za razliku od nekih prethodnih mečeva smo nagrađeni pobedom. Ova pobeda mnogo znači, jer smo sada i rezultatski pokazali da je ovo sasvim drugi Borac u odnosu na početak sezone. Pauza nam dolazi u pravom trenutku i nema razloga da ne budemo optimistični pred nastavak sezone” – zadovoljstvo nije krio trener Borca Igor Spasić.