Prvo zvanično pojačanje Javor Matisa je dvadesetčetvorogodišnji  bek, Borislav Terzić, dosadašnji igrač Voždovca. On je sa Ivanjičanima potpisao ugovor na tri godine. Terzić će dobiti priliku tokom pripremnog perioda da se izbori za mesto u provj postavi Javor Matisa.

-Zadovoljan sam što sam došao u jedan organizovan klub koji ima visoke ciljeve u superligaškom takmičenju. Potrudiću se da ostavim dobar utisak i što pre se uigram sa ekipom. Dobra je atmosfera u timu, radimo naporno i očekujemo dobre rezultate početkom prvenstva.-kazao je Terzić.

Ovaj mladi perspektivni igrač karijeru je započeo u Zemunu a kasnije je gradio u Donjem Sremu, gruzijskom klubu Zestafoni odakle je došao u Slobodu iz Užica pa u Radnički iz Kragujevca a prethodnu sezonu igrao je u Voždovcu. U dersu  zmajeva nastupio je 19 puta i postigao dva gola.

Uprava kluba iz Ivanjice zadovoljna je što je postigla dogovor sa Terzićem. Ističu da je reč o veoma dobrom igraču koji će odgovoriti potrebama kluba i upražnjem pozicijama u timu.