Najbolje ocenjeni igrač na poziciji desnog beka u celokupnoj omladinskoj  Super  ligi Srbije, Nikola Bjelanović , stigao je u Javor Matis. Ovaj mladi i talentovani reprezentativac potpisao je ugovor sa ivanjičkim prvoligašem na tri godine i od prvog dana priprema dobiće  šansu da se ravnopravno bori za mesto u startnih jedanaest.

Bjelanović je bio pod budnim okom dva najveća fudbalska kluba u zemlji ali je zahvaljujući uspešnim pregovorima sa sportskim menadžementom  Javor Matisa ipak obukao beli dres kluba iz Ivanjice.

bjelanovicpotpisivanje

Igrač , pred kojim je po svemu sudeći sjajna karijera nastupao je za ekipu Lokomotive iz Beograda a kvalitetom se izborio i za reprezentativni dres u selekciji U-19. Sportski direktor Javor Matisa, Nikola Lišanin, ne krije zadovoljstvo što su pregovori sa mladim Bjelanovićem  uspešno završeni.

lisanin-bjelanovic

Prataili smo ga duže vreme i porcenili da je kvalitetom  i zalaganjem  dorastao  da zaigra u Super ligi Srbije. Uspeli smo ,na obostrano zadovoljstvo, da  napravimo dogovor  tako da će Bjelanović  biti priključen prvom timu od starta priprema. Naravno, ravnopravno uz sve druge igrače, boriće se za svoje mesto. Reč je o veoma talentovanom igraču i verujemo da će njegov kvalitet tek doći do izražaja. –rekao je Lišanin.