Ovog vikenda igra se poslednje kolo prvog kruga Super lige Srbije,u Ivanjicu dolazi ekipa Jagodine.

Javor Matis je poražen od Partizana ali je i pored toga ostavio dobar utisak pred beogradskom publikom. Iako je poslednjih pola sata igrao sa igračem manje (isključen Gajić), gubio rezultatom 3:1, uspeo je da se vrati u igru golom Kolakovića, a u nadoknadi vremena da zapreti izjednačenjem. Janjića sigurno raduje pristup igri ali ga zabrinjava podatak da je odbrana do ove utakmice samo pet puta kapitulirala, a protiv aktuelnog prvaka Srbije čak tri. Ono što sledi je utakmica protiv Jagodine, ekipe koja iz kola u kolo popravlja formu ali je loš start koštao pretposlednjeg mesta na tabeli. Imaju samo jednu pobedu i ona je ostvarena na strani protiv OFK Beograda, što je znak da se u utakmicu protiv „ćurana“ ne sme ući sa stanovišta lako ćemo.

“ Pripremamo se za Jagodinu kao za jedan derbi, za nas bitnu utakmicu. Jagodina u zadnjih pet kola ima četiri nerešena rezultata i jedan poraz. Stabilizovali su ekipu, došli do igre. Tako da nas čeka jedan težak zadatak. Dolazi nam protivnik, koji se nalazi u donjem delu tabele. Mi smo u zadnja dva kola imali dva rezultata koja nismo planirali, pogotovu protiv Mladosti, pokvarili svoj plasman. I dalje smo na dobrom kursu, dobro radimo i treniramo, pružamo i dobre igre.  Do sada smo imali dosta izazova i pred svojom publikom ćemo pokušati da pobedimo i upišemo nova tri boda.“ – rekao je Aleksandar Janjić.

Marko Kolaković u ekipi je umesto kapitena Milovana Milovića  koji se bri sa virusom, a Janjiću se za tretman startera zahvalio tako što je u finišu meča protiv Partizana postigao pogodak. Kolaković  protiv Jagodine očekuje tešku i neizvesnu utakmicu i ističe da je vreme da se konačno osvoje sva tri boda pred domaćim navijačima.

Za ovu utakmicu u kombinaciji sigurno neće biti Gajić (crveni karton) dok su Milović i Stojaković pod znakom pitanja.