13 Septembar bb, Ivanjica, SRBIJA
+38132664478
javor1912@gmail.com

Četiri zvučna pojačanja u Javor Matisu

Da Javor Matis ima ozbiljne ambicije u ovogodišnjem prvenstvu potvrđuju zvučna igračka pojačanja koja su stigla u prelaznom roku i tu nije kraj jer se ekipa i dalje kompletira. Četvorica novajlija obući će dres ivanjičkog superligaša. Dvadesetjednogodišnji Milan Spremo igraće na levom krilu. Dolazi iz  slovenačkog Celja, nekadašnji igrač Vojvodine, kao jedno od zvučnijih imena u ovom prelaznom roku od koga se očekuje da donese kvalitet u ofanzivnom delu tima.  U Ivanjici će biti naredne tri godine. Iz Pribrama iz Češke stigao je i njegov vršnajk  bivši igrač Crvene zvezde, Nikola Karaklajić koji će pojačati poziciju bočnog napadača.

Mfutila Aleksander(23) reprezentativac Angole takodje je potpisao trogodišnji ugovor sa Javor Matisom. Reč je o špic igraču koji je  prošao sve mladje kategorije Groningena u kome je bio šest godina. I četvrti novajlija je igrač koji je dobro poznat ivanjičkoj publici, vezista Ivan Cvetković, pa se očekuje da  svojim znanjem i iskustvom bude od velike pomoći timu.

Sportski direktor Javor Matisa, Nikola Lišanin, kaže da su upotpunili deficitarne pozicije u timu sa igračima koji poseduju kvalitet i od kojih se očekuje da doprinesu dobrim igrama u nastavku prvenstva.

Nadam se da ćemo sa ovim timom moći da pojurimo gornji deo tabele, u svakom slučaju imamo ambiciju da ostvarimo što bolje rezultate. Zadovoljni smo učinkom iz prva tri kola, dočekujemo Partizan i nadamo se povoljnom rezultatu.-rekao je Lišanin.