13 Septembar bb, Ivanjica, SRBIJA
+38132664478
javor1912@gmail.com

Talentovani napadač Darko Bjedov u belom dresu

Ivanjički superligaš Javor Matis novim pojačanjem rešiće problem neefikasnosti koji ga prati već duže vreme. U Ivanjicu je iz golubovačke Zete stigao dvadesetsedmogodišnji napadač, Darko Bjedov, koji je tokom prošle sezone dao 18 golova. Sportski direktor Javor Matisa, Nikola Lišanin, kaže da su prezadovoljni što će Bjedov obući dres ovog kluba. Potpuno je siguran da će talentovani napadač imati odličnu realizaciju u superligašu iz Ivanjice.

Poslednjih pet godina nismo imali boljeg napadača, pratimo ga već neko vreme i znamo sve njegove kvalitete. Bez lažne skromnosti, veoma smo srećni što smo uspeli da sklopimo dogovor sa Darkom. Verujem da će mu prijati ova sredina, atmosfera u klubu i stručni rad. Samim tim očekujemo maksimum i zalaganje na terenu što je i preporučilo Bjedova proteklih sezona. Juče smo uspešno završili transfer Djordja Crnomarkovića u Olimpiju iz Ljubljane, zadovoljni smo jer se nastavlja trend sjajnih transfera koje ovaj klub omogućuje igračima. Sa takvom tradicijom nastavljamo i dalje. Vrata otvaramo mladim talentima koji uz stručni rad u ozbiljno organizovanom klubu napreduju i odlaze u naše najveće ali i inostrane klubove.-zaključio je Lišanin.

Njegovu priču činjenično potkrepljuju transferi igrača iz Javor Matisa u Zvezdu, Partizan, Čukarički, Olimpiju, i mnogobrojne inostrane klubove.

Darko Bjedov je karijeru započeo u Radničkom iz Obrenovca da bi je kasnije gradio u Čukaričkom, Mladenovcu, Zaječaru, Inđiji a poslednjih godinu dana bio je golgeter Zete iz Golubovaca.